Velkommen til Farstad Catering

Sjømat

  • Rekebord — Kr. 355,- pr. pers.
    Ferske reker med skall, egg med kaviar, majones, hvitløkmajones, brød og smør.
  • Skalldyrbord — Kr. 465,- pr. pers.
    Ferske reker med skall, fylt krabbe, blåskjell, sjøkreps, egg med kaviar, majones, hvitløksmajones, dressinger, brød og smør.
  • Fisk og skalldyrbord — Kr. 580,- pr. pers.
    Ferske reker med skall, fylt krabbe, blåskjell, skalldyrcabaret, egg med kaviar, hel kokt laks, røkt laks, gravlaks, sild, sennepsaus, eggerøre, dressinger, majones, brød og smør.
  • Sjøtapas — Kr. 535,- pr. pers.
    Scampi sweet chili, kamskjell med kremet purre, fylte tomater med bacalao, lakseruller med sennepsaus, kongekrabbe, pastasalat med chili og reker, steinbitkaker i urtesaus, tomat og løksalat, tzatziki, oliven, pesto, aioli og focaccia.