Kan inneholde: gluten, melk, egg, fisk, skalldyr og sennep.
Rekebord — Kr. 355,- pr. pers. Ferske reker med skall, egg med kaviar, majones, hvitløkmajones, brød og smør.
Skalldyrbord — Kr. 465,- pr. pers. Ferske reker med skall, fylt krabbe, blåskjell, sjøkreps, egg med kaviar, majones, hvitløksmajones, dressinger, brød og smør.
Fisk og skalldyrbord — Kr. 580,- pr. pers. Ferske reker med skall, fylt krabbe, blåskjell, skalldyrcabaret, egg med kaviar, hel kokt laks, røkt laks, gravlaks, sild, sennepsaus, eggerøre, dressinger, majones, brød og smør.
Sjøtapas — Kr. 535,- pr. pers. Scampi sweet chili, kamskjell med kremet purre, fylte tomater med bacalao, lakseruller med sennepsaus, kongekrabbe, pastasalat med chili og reker, steinbitkaker i urtesaus, tomat og løksalat, tzatziki, oliven, pesto, aioli og focaccia.