Velkommen til Farstad Catering

Selskapsmeny

Forretter

Salat med reker, lime, chilli og koriander — Kr. 95,- pr. pers.

Røkt laks med eggerøre — Kr. 95,- pr. pers.

Spekeskinke og melon — Kr. 95,- pr. pers.

Cæsarsalat med kylling — Kr. 105,- pr. pers.

Parmaskinke med ruccola og pinjekjerner — Kr. 115,- pr. pers.

Supper forrett

Løksuppe med toast — Kr. 85,- pr. pers.

Blomkålsuppe — Kr. 90,- pr. pers.

Tomatsuppe med egg — Kr. 90,- pr. pers.

Fiskesuppe — Kr. 115,- pr. pers.

Blåskjellsuppe — Kr. 115,- pr. pers.

Hovedretter

Bakt ørretfilet med stekte grønnsaker, saus og saltbakte småpoteter — Kr. 249,- pr. pers.

Kyllingfilet med stekte grønnsaker, saus og saltbakte småpoteter — Kr. 240,- pr. pers.

Surstek med 3 valgfrie grønnsaker, saus og poteter — Kr. 325,- pr. pers.

Oksestek med 3 valgfrie grønnsaker, saus og poteter — Kr. 297,- pr. pers.

Lammestek m/tomat, sjampinjong, gulrot, rosenkål, saus og poteter. — Kr. 297,- pr. pers.

Reinsdyrstek med 3 valgfrie grønnsaker, saus og poteter — Kr. 375,- pr. pers.

Røkt svinekam med surkål, gulrøtter, erter, saus og poteter — Kr. 297,- pr. pers.

Svinestek med surkål, gulrøtter, erter, saus og poteter — Kr. 297,- pr. pers.

Helstekt indrefilet (må skjæres opp) m/stekte gr.saker, saus og poteter — Kr. 520,- pr. pers.

Helstekt ytrefilet (må skjæres opp) med stekte gr.saker, saus og poteter — Kr. 395,- pr. pers.

Ekstra garnityr

Waldorfsalat — Kr. 25,- pr. pers.

Tyttebærsyltetøy — Kr. 10,- pr. pers.

Fløtegratinerte poteter — Kr. 25,- pr. pers.

Dessert

Sjokoladefondant med pasjonsfruktkrem — Kr. 120,- pr. pers.

Creme brûlee med bær — Kr. 115,- pr. pers.

Lime panna cotta med bringebær — Kr. 110,- pr. pers.

Karamellpudding med cognackrem — Kr. 95,- pr. pers.

Sjokolademousse med vaniljesaus — Kr. 90,- pr. pers.

Dronning Maud fromasj — Kr. 90,- pr. pers.

Sitronfromasj — Kr. 90,- pr. pers.

Diverse

Duk, lys og servietter — Ca. Kr. 45,- pr. pers.

Dekketøy etter avtale

Kjøretillegg Bryne/Kleppe — Kr. 100,- pr. tur

Kjøretillegg km. — Kr. 20,- pr. km.