Velkommen til Farstad Catering
Selskapsmeny
Forretter
Salat med reker, lime, chili og koriander — Kr. 95,- pr. pers.
Røkt laks med eggerøre — Kr. 95,- pr. pers.
Spekeskinke og melon — Kr. 95,- pr. pers.
Cæsarsalat med kylling — Kr. 105,- pr. pers.
Parmaskinke med ruccola og pinjekjerner — Kr. 115,- pr. pers.
‍
Supper forrett
Løksuppe med toast — Kr. 85,- pr. pers.
Blomkålsuppe — Kr. 90,- pr. pers.
Tomatsuppe med egg — Kr. 90,- pr. pers.
Fiskesuppe — Kr. 115,- pr. pers.
Blåskjellsuppe — Kr. 115,- pr. pers.
‍
Hovedretter
Bakt ørretfilet med stekte grønnsaker, saus og saltbakte småpoteter — Kr. 297,- pr. pers.
Kyllingfilet med stekte grønnsaker, saus og saltbakte småpoteter — Kr. 297,- pr. pers.
Surstek med stekte eller kokte grønnsaker, saus og poteter — Kr. 340,- pr. pers.
Oksestek med stekte eller kokte grønnsaker, saus og poteter — Kr. 310,- pr. pers.
Lammestek med tomat, sjampinjong, gulrot, rosenkål, saus og poteter — Kr. 310,- pr. pers.
Reinsdyrstek med stekte eller kokte grønnsaker, saus og poteter — Kr. 375,- pr. pers.
Røkt svinekam med surkål, gulrøtter, erter, saus og poteter — Kr. 310,- pr. pers.
Svinestek med surkål, gulrøtter, erter, saus og poteter — Kr. 310,- pr. pers.
Helstekt indrefilet, (må skjæres opp) stekte grønnsaker, saus og poteter — Kr. 520,- pr. pers.
Helstekt ytrefilet, (må skjæres opp) stekte grønnsaker, saus og poteter — Kr. 415,- pr. pers.
‍
Ekstra garnityr
Waldorfsalat — Kr. 25,- pr. pers.
Tyttebærsyltetøy — Kr. 10,- pr. pers.
Fløtegratinerte poteter — Kr. 25,- pr. pers.
‍
Dessert
Sjokoladefondant med pasjonsfruktkrem — Kr. 115,- pr. pers.
Creme brûlee med bær — Kr. 105,- pr. pers.
Lime panna cotta med bringebær — Kr. 95,- pr. pers.
Karamellpudding med cognackrem — Kr. 95,- pr. pers.
Sjokolademousse med vaniljesaus — Kr. 90,- pr. pers.
Dronning Maud fromasj — Kr. 90,- pr. pers.
Sitronfromasj med rørte bringebær— Kr. 90,- pr. pers.
‍
Diverse
Duk, lys og servietter — Ca. Kr. 45,- pr. pers.
Dekketøy etter avtale
Kjøretillegg Bryne/Kleppe — Kr. 150,- pr. tur
Kjøretillegg etter avtale
‍
‍