Velkommen til Farstad Catering

Konfirmasjon

Koldtbord

Kan inneholde: gluten, melk, egg, fisk, skalldyr, nøtter, sesamfrø, sennep og selleri.

  • Alternativ 1 — Kr. 275,- pr. pers.
    Karbonader med løk, kylling, roastbiff, skinke, spekeskinke, brokkolisalat, potetsalat, eggerøre, rømme, remulade, brød og smør.
  • Alternativ 2 — Kr. 340,- pr. pers.
    Røkt laks, reker, karbonader med løk, kylling, roastbiff, skinke, spekeskinke, bønnesalat, waldorfsalat, blomkålsalat, potetsalat, eggerøre, majones, remulade, rømme, brød og smør.
  • Koldtbord og tapas — Kr. 425,- pr. pers.
    Røkt laks, reker, karbonader med løk, kyllingklubber, scampi sweet chili, kjøttboller i tomatsaus, roastbiff, skinke, pastasalat, brokkolisalat, potetsalat, eggerøre, majones, remulade, smør, aioli, brød og focaccia.

‍

Tapas

‍Kan inneholde: gluten, melk, egg, fisk, skalldyr, sesamfrø, sennep og selleri.

  • ‍
  • Tapas liten — Kr. 405,- pr. pers.
    Kjøttboller i tomatsaus, chorizopølser, kyllingvinger, lakseruller, pastasalat med grønnsaker, hummus, tzatziki, oliven, fetaost, pesto, tomatpesto, aioli og focaccia.
  • Tapas medium — Kr. 455,- pr. pers.
    Kjøttboller i tomatsaus, chorizopølser, cevichesalat, soyamarinert kyllingstrimler, småpoteter, scampi sweet chili, lakseruller, pastasalat med grønnsaker, hummus, tzatziki, oliven, fetaost, pesto, tomatpesto, aioli og focaccia.
  • Tapas stor — Kr. 570,- pr. pers.
    Kjøttboller i tomatsaus, chorizopølser, cevichesalat, soyamarinert kyllingstrimler, småpoteter, scampi sweet chilli, lakseruller, ovnsdampet laksemedaljong, pastasalat med grønnsaker, fenalår med jordbær og balsamicosirup, hummus med løk og cherrytomater, tzatziki, oliven, fetaost, pesto, tomatpesto, aioli og focaccia.
  • Sommertapas — Kr. 535,- pr. pers.
    Soyamarinert kyllingstrimler, honningmarinert svinekjøtt, grillspyd med lammefilet og grønnsaker, marinert scampi, kjøttboller i urtesaus, chorizopølser, grillet ananas, småpoteter, couscous salat, brokkolisalat, mais, tzatziki, oliven, hvitløksmør og focaccia.
  • Jærtapas — Kr. 489,- pr. pers.
    Toast med diverse oster, salat med røkt laks, chili og hvitløksmarinerte reker, kjøttboller i tomatsaus, soyamarinert kyllingstrimler, hjemmelagde pølser, nypotetsalat, gresskarsalat, marinert biffkjøtt på spyd, småpoteter, tomat og løksalat, pesto, hvitløksmør og focaccia.

Tapasdessert — Kr. 75,- pr. pers.

3 assorterte sorter

‍

‍

Selskapsmeny

Kan inneholde: gluten, melk, egg, fisk, skalldyr, nøtter, sesamfrø, sennep og selleri.

Forretter

Salat med reker, lime, chilli og koriander — Kr. 95,- pr. pers.

Røkt laks med eggerøre — Kr. 95,- pr. pers.

Spekeskinke og melon — Kr. 95,- pr. pers.

Cæsarsalat med kylling — Kr. 105,- pr. pers.

Parmaskinke med ruccola og pinjekjerner — Kr. 115,- pr. pers.

‍

Supper forrett

Løksuppe med toast — Kr. 85,- pr. pers.

Blomkålsuppe — Kr. 90,- pr. pers.

Tomatsuppe med egg — Kr. 90,- pr. pers.

Fiskesuppe — Kr. 115,- pr. pers.

Blåskjellsuppe — Kr. 115,- pr. pers.

‍

Hovedretter

Bakt ørretfilet med stekte gr.saker, saus og saltbakte småpoteter — Kr. 249,- pr. pers.

Kyllingfilet med stekte gr.saker, saus og saltbakte småpoteter — Kr. 240,- pr. pers.

Surstek med 3 valgfrie grønnsaker, saus og poteter — Kr. 325,- pr. pers.

Oksestek med 3 valgfrie grønnsaker, saus og poteter — Kr. 297,- pr. pers.

Lammestek m/tomat, sjampinjong, gulrot, rosenkål, saus og poteter. — Kr. 297,- pr. pers.

Reinsdyrstek med 3 valgfrie grønnsaker, saus og poteter — Kr. 375,- pr. pers.

Røkt svinekam med surkål, gulrøtter, erter, saus og poteter — Kr. 297,- pr. pers.

Svinestek med surkål, gulrøtter, erter, saus og poteter — Kr. 297,- pr. pers.

Helstekt indrefilet (må skjæres opp) m/ stekte gr.saker, saus og poteter — Kr. 520,- pr. pers.

Helstekt ytrefilet (må skjæres opp) med stekte gr.saker, saus og poteter — Kr. 395,- pr. pers.

‍

Ekstra garnityr

Waldorfsalat — Kr. 25,- pr. pers.

Tyttebærsyltetøy — Kr. 10,- pr. pers.

Fløtegratinerte poteter — Kr. 25,- pr. pers.

‍

Desserter

Sjokoladefondant med pasjonsfruktkrem — Kr. 120,- pr. pers.

Creme brûlee med bær — Kr. 115,- pr. pers.

Lime panna cotta med bringebær — Kr. 110,- pr. pers.

Karamellpudding med cognackrem — Kr. 95,- pr. pers.

Sjokolademousse med vaniljesaus — Kr. 90,- pr. pers.

Dronning Maud fromasj — Kr. 90,- pr. pers.

Sitronfromasj — Kr. 90,- pr. pers.

Diverse

Duk, lys og servietter — Ca. Kr. 45,- pr. pers.

Dekketøy etter avtale

Kjøretillegg Bryne/Kleppe — Kr. 100,- pr. tur

Kjøretillegg km. — Kr. 20,- pr. km.

‍

‍

  • ‍

‍

‍