Velkommen til Farstad Catering
Konfirmasjon
Koldtbord
Kan inneholde: gluten, melk, egg, fisk, skalldyr, nøtter, sesamfrø, sennep og selleri.
- Alternativ 1 — Kr. 275,- pr. pers.
Karbonader med løk, kylling, roastbiff, skinke, spekeskinke, brokkolisalat, potetsalat, eggerøre, rømme, remulade, brød og smør.
- Alternativ 2 — Kr. 340,- pr. pers.
Røkt laks, reker, karbonader med løk, kylling, roastbiff, skinke, spekeskinke, bønnesalat, waldorfsalat, blomkålsalat, potetsalat, eggerøre, majones, remulade, rømme, brød og smør.
- Koldtbord og tapas — Kr. 425,- pr. pers.
Røkt laks, reker, karbonader med løk, kylling vingeklubber, kjøttboller i tomatsaus, roastbiff, skinke, scampi sweet chili, pastasalat, brokkolisalat, potetsalat, eggerøre, majones, remulade, smør, aioli, brød og focaccia.

‍
Tapas
‍Kan inneholde: gluten, melk, egg, fisk, skalldyr, sesamfrø, sennep og selleri.
- Tapas liten — Kr. 395,- pr. pers.
Kjøttboller i tomatsaus, chorizopølser, kyllingvinger, småpoteter, lakseruller, pastasalat med grønnsaker, hummus, tzatziki, oliven, fetaost, pesto, tomatpesto, aioli og focaccia. - Tapas medium — Kr. 455,- pr. pers.
Kjøttboller i tomatsaus, chorizopølser, cevichesalat, soyamarinert kyllingstrimler, småpoteter, scampi sweet chili, lakseruller, pastasalat med grønnsaker, hummus, tzatziki, oliven, fetaost, pesto, tomatpesto, aioli og focaccia. - Tapas stor — Kr. 570,- pr. pers.
Kjøttboller i tomatsaus, chorizopølser, cevichesalat, soyamarinert kyllingstrimler, småpoteter, scampi sweet chilli, lakseruller, ovnsdampet laksemedaljong, pastasalat med grønnsaker, fenalår med jordbær og balsamicosirup, hummus med løk og cherrytomater, tzatziki, oliven, fetaost, pesto, tomatpesto, aioli og focaccia. - Sommertapas — Kr. 535,- pr. pers.
Soyamarinert kyllingstrimler, honningmarinert svinekjøtt, grillspyd med lammefilet og grønnsaker, marinert scampi, kjøttboller i urtesaus, chorizopølser, grillet ananas, småpoteter, couscous salat, brokkolisalat, mais, tzatziki, oliven, hvitløksmør og focaccia. - Jærtapas — Kr. 489,- pr. pers.
Toast med diverse oster, salat med røkt laks, chili og hvitløksmarinerte reker, kjøttboller i tomatsaus, soyamarinert kyllingstrimler, hjemmelagde pølser, nypotetsalat, gresskarsalat, marinert biffkjøtt på spyd, småpoteter, tomat og løksalat, pesto, hvitløksmør og focaccia.‍ - Tapasdessert — Kr. 75,- pr. pers.
3 assorterte sorter
‍
‍
Selskapsmeny
Kan inneholde: gluten, melk, egg, fisk, skalldyr, nøtter, sesamfrø, sennep og selleri.
Forretter
Salat med reker, lime, chilli og koriander — Kr. 95,- pr. pers.
Røkt laks med eggerøre — Kr. 95,- pr. pers.
Spekeskinke og melon — Kr. 95,- pr. pers.
Cæsarsalat med kylling — Kr. 105,- pr. pers.
Parmaskinke med ruccola og pinjekjerner — Kr. 115,- pr. pers.
‍
Supper forrett
Løksuppe med toast — Kr. 85,- pr. pers.
Blomkålsuppe — Kr. 90,- pr. pers.
Tomatsuppe med egg — Kr. 90,- pr. pers.
Fiskesuppe — Kr. 115,- pr. pers.
Blåskjellsuppe — Kr. 115,- pr. pers.
‍
Hovedretter
Bakt ørretfilet med stekte gr.saker, saus og saltbakte småpoteter — Kr. 249,- pr. pers.
Kyllingfilet med stekte gr.saker, saus og saltbakte småpoteter — Kr. 249,- pr. pers.
Surstek med 3 valgfrie grønnsaker, saus og poteter — Kr. 325,- pr. pers.
Oksestek med 3 valgfrie grønnsaker, saus og poteter — Kr. 297,- pr. pers.
Lammestek m/tomat, sjampinjong, gulrot, rosenkål, saus og poteter. — Kr. 297,- pr. pers.
Reinsdyrstek med 3 valgfrie grønnsaker, saus og poteter — Kr. 375,- pr. pers.
Røkt svinekam med surkål, gulrøtter, erter, saus og poteter — Kr. 297,- pr. pers.
Svinestek med surkål, gulrøtter, erter, saus og poteter — Kr. 297,- pr. pers.
Helstekt indrefilet (må skjæres opp) m/ stekte gr.saker, saus og poteter — Kr. 520,- pr. pers.
Helstekt ytrefilet (må skjæres opp) med stekte gr.saker, saus og poteter — Kr. 395,- pr. pers.
‍
Ekstra garnityr
Waldorfsalat — Kr. 25,- pr. pers.
Tyttebærsyltetøy — Kr. 10,- pr. pers.
Fløtegratinerte poteter — Kr. 25,- pr. pers.
‍
Desserter
Sjokoladefondant med pasjonsfruktkrem — Kr. 115,- pr. pers.
Creme brûlee med bær — Kr. 105,- pr. pers.
Lime panna cotta med bringebær — Kr. 95,- pr. pers.
Karamellpudding med cognackrem — Kr. 95,- pr. pers.
Sjokolademousse med vaniljesaus — Kr. 90,- pr. pers.
Dronning Maud fromasj — Kr. 90,- pr. pers.
Sitronfromasj med rørte bringebær — Kr. 90,- pr. pers.
Diverse
Duk, lys og servietter — Ca. Kr. 45,- pr. pers.
Dekketøy etter avtale
Kjøretillegg Bryne/Kleppe — Kr. 100,- pr. tur
Kjøretillegg etter avtale