Velkommen til Farstad Catering

Julemat

Lunsj og tapas:

  • Julelunsj — Kr. 335,- pr. pers.
    Røkt laks, reker, sild, roastbiff, spekeskinke, fenalår, julesylte, kyllinglår, waldorfsalat, potetsalat, blomkålsalat, eggerøre, remulade, majones, rømme, brød og smør.
  • Juletapas — Kr. 490,- pr. pers. 
    Appelsinmarinert kyllingklubber, grove medisterpølser, glaserte ribbebiter, kjøttboller i tomatsaus, saltbakte småpoteter, fenalår med jordbær og ruccola, sildesalat, gravlaksruller, sylteruller, dadler med spekeskinke, oliven, tomat- og løksalat, tomatpesto og focaccia.

‍

Grøt:

  • Hjemmelaget risengrøt med sukker, kanel og smør — Kr. 69,- pr. pers.
  • Hjemmelaget risengrøt uten tilbehør — Kr. 60,- pr. pers.
  • Vegan risengrøt med sukker, kanel og smør — Kr. 120,- pr. pers.
  • Hjemmelaget rømmegrøt med sukker, kanel, smør og rosiner — Kr. 85,- pr. pers.‍
  • Risengrøt med tilbehør og spekemat — Kr. 147,- pr. pers.‍
  • Rømmegrøt med tilbehør og spekemat — Kr. 163,- pr. pers.
  • Risengrøt og spekemat — Kr. 210,- pr. pers.
    Risengrøt med sukker, kanel og smør. Spekeskinke, fenalår, spekepølser, eggerøre og flatbrød.
  • Rømmegrøt og spekemat — Kr. 235,- pr. pers.
    Rømmegrøt med sukker, kanel, smør og rosiner. Spekeskinke, fenalår, spekepølser, eggerøre og flatbrød.

‍

Julemat - Buffet

Kan inneholde: gluten, melk, egg, og sennep.

Maten leveres som buffet, beregnet til to ganger servering.
  • Pinnekjøtt og ribbe Kr. 475,- pr. pers. Inkludert riskrem — Kr. 510,- pr. pers.
    Serveres med hjemmelaget medisterkaker, kålrotstappe og rødkål, rosenkål, fett, saus og poteter.
  • ‍Pinnekjøtt, ribbe og kalkun Kr. 495,- pr. pers. Inkludert riskrem — Kr. 530,- pr. pers.
    Serveres med hjemmelaget medisterkaker, kålrotstappe og rødkål, rosenkål, fett, saus og poteter.‍
  • Pinnekjøtt  — Kr. 450,- pr. pers.
    Serveres med hjemmelaget kĂĄlrotstappe, fett og poteter.
  • ‍Ribbe — Kr. 450,- pr. pers.
    Serveres med hjemmelaget medisterkaker og rødkål,  rosenkål, saus og poteter.
  • ‍Kalkunbryst — Kr. 335,- pr. pers.
    Serveres med grønnsaker, waldorfsalat, fløtesaus og poteter.
  • ‍Lettrøkt lammelĂĄr — Kr. 335,- pr. pers.
    Serveres med kålrotstappe, rosenkål, gulrøtter, sjampinjong, fløtesaus og poteter.

‍

Dessert:

  • Riskrem med kirsebærsaus — Kr. 90,- pr. pers.
  • Karamellpudding med cognackrem — Kr. 95,- pr. pers.
  • Sitronfromage — Kr. 90,- pr. pers.‍
  • Tapasdessert 3 assorterte sorter— Kr. 75,- pr. pers.‍
  • Hjemmelagde smĂĄkaker  — Kr. 35,- pr. pers.