Velkommen til Farstad Catering
Julemat
.jpg)
- Julekoldtbord — Kr. 340,- pr. pers.
Røkt laks, reker, sild, roastbiff, spekeskinke, fenalĂĄr, julesylte, kyllinglĂĄr, waldorfsalat, potetsalat, blomkĂĄlsalat, eggerøre, remulade, majones, rømme, brød og smør. - Juletapas — Kr. 490,- pr. pers.Â
Appelsinmarinert kylling vingeklubber, grove medisterpølser, glaserte ribbebiter, kjøttboller i tomatsaus, saltbakte småpoteter, fenalår med jordbær og ruccola, sildesalat, gravlaksruller, sylteruller, dadler med bacon, oliven, tomat- og løksalat, tomatpesto, pesto, aioli og focaccia.
‍
Grøt:
- Hjemmelaget risengrøt med sukker, kanel og smør — Kr. 69,- pr. pers.
- Hjemmelaget risengrøt uten tilbehør — Kr. 60,- pr. pers.
- Vegan risengrøt med sukker, kanel og smør — Kr. 120,- pr. pers.
- Hjemmelaget rømmegrøt med sukker, kanel, smør og rosiner — Kr. 85,- pr. pers.‍
- Risengrøt med tilbehør og spekemat — Kr. 147,- pr. pers.‍
- Rømmegrøt med tilbehør og spekemat — Kr. 163,- pr. pers.
- Risengrøt og spekemat — Kr. 210,- pr. pers.
Risengrøt med sukker, kanel og smør. Spekeskinke, fenalår, spekepølser, eggerøre og flatbrød.
- Rømmegrøt og spekemat — Kr. 235,- pr. pers.
Rømmegrøt med sukker, kanel, smør og rosiner. Spekeskinke, fenalår, spekepølser, eggerøre og flatbrød.
‍
Julemat - Buffet
Kan inneholde: gluten, melk, egg, og sennep.
Maten leveres som buffet, beregnet til to ganger servering.

- Pinnekjøtt og ribbe Kr. 505,- pr. pers. Inkludert riskrem — Kr. 550,- pr. pers.
Serveres med hjemmelaget medisterkaker, kålrotstappe og rødkål, rosenkål, fett, saus og poteter.
- ‍Pinnekjøtt, ribbe og kalkun Kr. 550,- pr. pers. Inkludert riskrem — Kr. 595,- pr. pers.
Serveres med hjemmelaget medisterkaker, kålrotstappe og rødkål, rosenkål, fett, saus og poteter.‍
- Pinnekjøtt  — Kr. 490,- pr. pers.
Serveres med hjemmelaget kĂĄlrotstappe, fett og poteter.
- ‍Ribbe — Kr. 490,- pr. pers.
Serveres med hjemmelaget medisterkaker og rødkål,  rosenkål, saus og poteter.
- ‍Kalkunbryst — Kr. 380,- pr. pers.
Serveres med grønnsaker, waldorfsalat, fløtesaus og poteter.
- ‍Lettrøkt lammelår — Kr. 400,- pr. pers.
Serveres med kålrotstappe, rosenkål, gulrøtter, sjampinjong, fløtesaus og poteter.
- ‍Vegetar nøttestek — Kr. 355,- pr. pers.
Serveres med hjemmelaget kålrotstappe og rødkål, rosenkål, saus og poteter. - Vegan stuffing — Kr. 355,- pr. pers.
Serveres med hjemmelaget rødkål, rosenkål og poteter. - ‍
‍
‍
Dessert:
- Riskrem med kirsebærsaus — Kr. 90,- pr. pers.
- Karamellpudding med cognackrem — Kr. 95,- pr. pers.
- Sitronfromage med rørte bringebær — Kr. 90,- pr. pers.‍
- Sjokolademousse med vaniljesaus — Kr. 90,- pr. pers.‍
- Hjemmelagde småkaker  — Kr. 35,- pr. pers.
