Julemat

Julekoldtbord

385,- pr. pers

Røkt laks, reker, sild, roastbiff, spekeskinke, fenalår, julesylte, kyllinglår, waldorfsalat, potetsalat, blomkålsalat, eggerøre, remulade, majones, rømme, brød og smør

Juletapas

550,- pr. pers

Appelsinmarinert kylling vingeklubber, grove medisterpølser, glaserte ribbebiter, kjøttboller i tomatsaus, saltbakte småpoteter, fenalår med jordbær og ruccola, sildesalat, gravlaksruller, sylteruller, dadler med bacon, oliven, tomat- og løksalat, tomatpesto, pesto, aioli og focaccia

Grøt

Hjemmelaget risengrøt med sukker, kanel og smør
80,- pr. pers.

 

Hjemmelaget risengrøt uten tilbehør
70,- pr. pers.

 

Vegan risengrøt med sukker, kanel og smør
125,- pr. pers.

 

Hjemmelaget rømmegrøt med sukker, kanel, smør og rosiner
100,- pr. pers.

Risengrøt med tilbehør og spekemat
170,- pr. pers.

Rømmegrøt med tilbehør og spekemat
190,- pr. pers.

 

 

Risengrøt og spekemat
238,- pr. pers.
Risengrøt med sukker, kanel og smør. Spekeskinke, fenalår, spekepølser, blomkålsalat, potetsalat, rømme, eggerøre og flatbrød.

 

 

Rømmegrøt og spekemat 

258,- pr. pers.
Rømmegrøt med sukker, kanel, smør og rosiner. Spekeskinke, fenalår, spekepølser, blomkålsalat, potetsalat, rømme, eggerøre og flatbrød

Julemat – buffet

Pinnekjøtt og ribbe
570,- pr. pers. 

Inkludert riskrem – 615,- pr. pers.
Serveres med hjemmelaget medisterkaker, kålrotstappe og rødkål, rosenkål, fett, saus og poteter

 

 

Pinnekjøtt, ribbe og kalkun 

630,- pr. pers.

Inkludert riskrem —  670,- pr. pers. Serveres med hjemmelaget medisterkaker, kålrotstappe og rødkål, rosenkål, fett, saus og poteter

 

Pinnekjøtt 
555,- pr. pers.
Serveres med hjemmelaget kålrotstappe, fett og poteter

 

 

Ribbe 
555,- pr. pers.
Serveres med hjemmelaget medisterkaker og rødkål, rosenkål, saus og poteter

 

 

Kalkunbryst
425,- pr. pers.
Serveres med grønnsaker, waldorfsalat, fløtesaus og poteter

 

 

 

Vegetar nøttestek 
399,- pr. pers.
Serveres med hjemmelaget kålrotstappe og rødkål, rosenkål, saus og poteter

 

 

Vegan stuffing 
399,- pr. pers.
Serveres med hjemmelaget rødkål, rosenkål og poteter

 

 

Maten leveres som buffet, beregnet til to ganger servering.

Dessert

Riskrem med kirsebærsaus
95,- pr. pers.


Karamellpudding med cognackrem
100,- pr. pers.


Sitronfromage med rørte bringebær
95,- pr. pers.


Sjokolademousse med vaniljesaus
95,- pr. pers.


Hjemmelagde småkaker
37,- pr. pers.


Farstad Catering 

Tlf: 51482182

E-post: post@farstad-catering.no

Våre menyer

Catering til alle anledninger

“Perfekt mat til den        

  perfekte anledningen”