Konfirmasjon

Det å tre inn i de voksenes rekker ved konfirmasjonen er en av de viktigste begivenhetene til enhver ungdom og et av de stolteste øyeblikkene for foreldre, besteforeldre og øvrig slekt, for ikke å snakke om konfirmanten selv. Vi har levert catering til konfirmasjon i Stavanger- og Sandnes-området i flere år, slik at det blir minst mulig stress og mest mulig hygge.

Gamle og nye tradisjoner

Konfirmasjon er ofte et viktig møtepunkt der familie og venner kommer sammen fra fjern og nær og på tvers av generasjoner. Mange har gamle og kjære tradisjoner som går flere år tilbake, men det er også rom for å skape nye, særlig når det kommer til menyen!

Tradisjonell middag, koldtbord, smørbrød og selvfølgelig et rikt mangfold av kaker er kjente og kjære klassikere. Men det er også rom for å tenke i mer ungdommelige baner med både pizza og taco. Kanskje også grillbuffet er et alternativ hvis været er fint? Vi tar gjerne et møte med både konfirmant og foresatte, slik at dere får akkurat den menyen dere ønsker.

Viltgryte

Full kontroll, uten stress.

Det er mer enn nok å holde styr på som vertskap; som invitasjoner, gjestelister, borddekking og program. Med Farstad Catering på laget er du trygg på at maten blir perfekt, slik at du kan konsentrere deg om gjestene dine og begivenheten. Vi leverer til avtalt tid, til avtalt sted, men kanskje enda viktigere: Vi leverer mat som smaker og som alle liker, basert på de beste råvarene.

Vi garanterer kvalitet i alle ledd og sørger for å holde orden på allergener og forskjellige kostholdspreferanser. Bare husk å gi oss beskjed i forkant.

Send oss en henvendelse

Vi står alltid parat for å hjelpe deg. Kontakt gjerne vår rådgiver direkte - eller legg igjen en henvendelse via skjemaet under så tar vi kontakt med deg 😎
Kari Nordmann
E-postadresse
00 00 00 00
Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort vi har mulighet.
Obs! Noe gikk galt. Prøv igjen.