Julelunsj

Hos Farstad Catering er all julemat hjemmelaget og av aller beste kvalitet. Vi bruker ikke halvfabrikat; all julemat blir produsert fra bunnen av. Hos oss lukter det godt før jul; med utvanning og damping av pinnekjøtt, steking av svineribbe, og duften av egenprodusert rødkål. Julelunsj distribueres i praktiske porsjonsposer.

Smaken av jul

I førjulstiden er det lov å kose seg litt ekstra. Både julebord og julelunsj er en kjær norsk tradisjon som i mange bedrifter er et viktig knutepunkt mellom ledelse og ansatte. Også for private tilstelninger er Farstad Catering en fleksibel og løsningsorientert partner når tidstabellen skal gå opp i en travel førjulstid. Vi sørger for fantastisk mat og forhåpentligvis mindre stress og mer kvalitetstid. Vi bruker ikke halvfabrikat; all julemat er hjemmelaget og produsert fra bunnen av. Man jukser tross alt ikke med tradisjoner!

Risgrøt med spekemat

Full kontroll, uten stress.

Det er mer enn nok å holde styr på som vertskap; som invitasjoner, gjestelister, borddekking og program. Med Farstad Catering på laget er du trygg på at maten blir perfekt, slik at du kan konsentrere deg om gjestene dine og begivenheten. Vi leverer til avtalt tid, til avtalt sted, men kanskje enda viktigere: Vi leverer mat som smaker og som alle liker, basert på de beste råvarene.

Vi garanterer kvalitet i alle ledd og sørger for å holde orden på allergener og forskjellige kostholdspreferanser. Bare husk å gi oss beskjed i forkant.

Send oss en henvendelse

Vi står alltid parat for å hjelpe deg. Kontakt gjerne vår rådgiver direkte - eller legg igjen en henvendelse via skjemaet under så tar vi kontakt med deg 😎
Kari Nordmann
E-postadresse
00 00 00 00
Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort vi har mulighet.
Obs! Noe gikk galt. Prøv igjen.