Jobb og firmafest

Jobb hører til hverdagen, og det er hverdager det er mest av. Men det betyr ikke at hverdager ikke gir anledning til kos eller markeringer med god mat! Vi tilbyr lunsjordninger for bedrifter, servering eller koldtbord til møter, kurs og konferanser, kaffemat til fredagen, catering til firmafester og egen meny for julebord.

Perfekt resultat til alle anledninger

Stor eller liten bedrift? Internt møte eller internasjonal konferanse? Vi har lang erfaring med store arrangementer med 1000 – 2000 gjester. Grillhengeren vår er blitt et populært innslag på firmafester og andre tilstelninger. Julebord er også en kjær norsk tradisjon som i mange bedrifter er et viktig knutepunkt mellom ledelse og ansatte. Hos Farstad Catering er all julemat hjemmelaget og av aller beste kvalitet. Vi bruker ikke halvfabrikat; all julemat blir produsert fra bunnen av. Hos oss lukter det godt før jul; med utvanning og damping av pinnekjøtt, steking av svineribbe, og duften av egenprodusert rødkål.

Juletallerken med ribbe og pinnekjøtt

Full kontroll, uten stress.

Det er mer enn nok å holde styr på som vertskap; som invitasjoner, gjestelister, borddekking og program. Med Farstad Catering på laget er du trygg på at maten blir perfekt, slik at du kan konsentrere deg om gjestene dine og begivenheten. Vi leverer til avtalt tid, til avtalt sted, men kanskje enda viktigere: Vi leverer mat som smaker og som alle liker, basert på de beste råvarene.

Vi garanterer kvalitet i alle ledd og sørger for å holde orden på allergener og forskjellige kostholdspreferanser. Bare husk å gi oss beskjed i forkant.

Send oss en henvendelse

Vi står alltid parat for å hjelpe deg. Kontakt gjerne vår rådgiver direkte - eller legg igjen en henvendelse via skjemaet under så tar vi kontakt med deg 😎
Kari Nordmann
E-postadresse
00 00 00 00
Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort vi har mulighet.
Obs! Noe gikk galt. Prøv igjen.