Dåp og navnefest

Barnedåp eller navnefest er ofte en stor og viktig markering der familie, venner og øvrig slekt kommer sammen fra fjern og nær og på tvers av generasjoner for å møte et lite nytt familiemedlem for første gang. Klart en slik begivenhet må markeres med god mat av de beste råvarer!

Feiring uten komplikasjoner

Som nybakte foreldre har dere garantert lagt merke til en ting allerede: Et lite nytt tilskudd til familien krever mye tid og oppmerksomhet. Når mye må planlegges og koordineres før en stor samling som dåp eller navnefest, er det derfor godt å vite at både meny og matservering er i trygge og profesjonelle hender. Med Farstad Catering på laget er du garantert fantastisk mat og forhåpentligvis mindre stress og mer kvalitetstid sammen med familie, venner og gjestene dine.

Tapas

Full kontroll, uten stress.

Det er mer enn nok å holde styr på som vertskap; som invitasjoner, gjestelister, borddekking og program. Med Farstad Catering på laget er du trygg på at maten blir perfekt, slik at du kan konsentrere deg om gjestene dine og begivenheten. Vi leverer til avtalt tid, til avtalt sted, men kanskje enda viktigere: Vi leverer mat som smaker og som alle liker, basert på de beste råvarene.

Vi garanterer kvalitet i alle ledd og sørger for å holde orden på allergener og forskjellige kostholdspreferanser. Bare husk å gi oss beskjed i forkant.

Send oss en henvendelse

Vi står alltid parat for å hjelpe deg. Kontakt gjerne vår rådgiver direkte - eller legg igjen en henvendelse via skjemaet under så tar vi kontakt med deg 😎
Kari Nordmann
E-postadresse
00 00 00 00
Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort vi har mulighet.
Obs! Noe gikk galt. Prøv igjen.