Bryllup

Bryllup er for mange den viktigste enkeltdagen i livet deres, og hva som skal stå på bryllupsmenyen er kanskje et av de aller viktigste spørsmålene ved forberedelsene til den store dagen. Utsøkt mat er en stor del av suksessfaktoren for at dagen skal bli så behagelig og minnerik som mulig for både brudeparet, familien og alle gjestene.

Den perfekte dagen

Kort, servietter, invitasjoner og buketter; både store og små detaljer må planlegges og koordineres for den store dagen. Det som derimot går igjen når man spør gjestene om hva de husker best fra bryllupsfesten i etterkant er veldig enkelt: Mat, drikke og stemning. Det finnes mange måter å servere god mat på. Grillbuffet eller tapas kan være like vellykket som en 3-retters med for eksempel surstek eller helstekt entrecôte. Planlegg dagen og menyen sammen med oss og tenk gjennom: Vil gjestene på noe tidspunkt bli sultne? Kanskje det bør serveres noe fingermat mellom vielse og middag, og nattmat hvis man holder på ut i de små timer. En sjokoladefontene kan også bli et lekkert høydepunkt på dessert- og kakebordet.

Lakesetartar

Full kontroll, uten stress.

Det er mer enn nok å holde styr på som vertskap; som invitasjoner, gjestelister, borddekking og program. Med Farstad Catering på laget er du trygg på at maten blir perfekt, slik at du kan konsentrere deg om gjestene dine og begivenheten. Vi leverer til avtalt tid, til avtalt sted, men kanskje enda viktigere: Vi leverer mat som smaker og som alle liker, basert på de beste råvarene.

Vi garanterer kvalitet i alle ledd og sørger for å holde orden på allergener og forskjellige kostholdspreferanser. Bare husk å gi oss beskjed i forkant.

Send oss en henvendelse

Vi står alltid parat for å hjelpe deg. Kontakt gjerne vår rådgiver direkte - eller legg igjen en henvendelse via skjemaet under så tar vi kontakt med deg 😎
Kari Nordmann
E-postadresse
00 00 00 00
Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort vi har mulighet.
Obs! Noe gikk galt. Prøv igjen.