Minnestund

Å avholde minnestund etter bisettelsen for et kjært familiemedlem eller en god venn som er gått bort er en viktig markering for mange. Det er en dag som involverer mye tunge følelser, men også en dag som bringer mennesker sammen. Farstad Catering tar seg av mat og alt det praktiske, og hjelper med å etablere en verdig ramme rundt denne viktige markeringen.

En verdig ramme for minnestunden

Farstad Catering hjelper med å etablere en verdig ramme rundt denne viktige markeringen. Vi arrangerer det hele i diskré samarbeid med pårørende og venner, og ordner med både mat og servering, slik at dere som etterlatte slipper å tenke på det praktiske og kan bruke tiden på hverandre. Våre smørbrød er veldig populære, laget med spiralloff, spiralkneipp eller grove snitter. Gryteretter, supper, salater og diverse kaker og kaffemat er også gode alternativer.

Snitter

Full kontroll, uten stress.

Det er mer enn nok å holde styr på som vertskap; som invitasjoner, gjestelister, borddekking og program. Med Farstad Catering på laget er du trygg på at maten blir perfekt, slik at du kan konsentrere deg om gjestene dine og begivenheten. Vi leverer til avtalt tid, til avtalt sted, men kanskje enda viktigere: Vi leverer mat som smaker og som alle liker, basert på de beste råvarene.

Vi garanterer kvalitet i alle ledd og sørger for å holde orden på allergener og forskjellige kostholdspreferanser. Bare husk å gi oss beskjed i forkant.

Send oss en henvendelse

Vi står alltid parat for å hjelpe deg. Kontakt gjerne vår rådgiver direkte - eller legg igjen en henvendelse via skjemaet under så tar vi kontakt med deg 😎
Kari Nordmann
E-postadresse
00 00 00 00
Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort vi har mulighet.
Obs! Noe gikk galt. Prøv igjen.